Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premieră în Constanţa Cine a furat pachetele pe care le dă Mazăre pensionarilor

ro

05 Dec, 2013 00:00 2263 Marime text
De ani buni, pensionarii constănţeni, cu pensii mai mici de 800 de lei (acum 900 lei), persoanele cu vârsta de peste 60de ani care nu realizează venituri, persoanele cu handicap şi persoanele care beneficiază de venit minim garantat primesc de la primăria Constanţa pachete cu alimente. Pachete conţin câte un litru de ulei, un pui, şi câte un kilogram de făină, orez şi zahar. Cu acest program social, Radu Mazăre şi-a asigurat de ani buni voturile nevoiaşilor, recunoscători pentru alimentele primite. Dar luni seara, cineva a atentat la depozitul, în care erau pachetele destinate beneficiarilor din carterul Palazu Mare.

Punctul de distribuţie se află în Şcoala 14. Hoţii au furat mai multe alimentele destinate pensionarilor constănţeni, 200 de pui şi 180 de sticle de ulei. Poliţiştii constănţeni au demarat o anchetă. „Deocamdată nu ştim ce cantitate s-a furat, pentru că poliţiştii nu ne lasă să intrăm. Dar îi asigurăm pe toţi beneficiarii că îşi vor primi pachetele”, a declarat Mădălina Learciu, şefa Direcţiei Asistenţă pentru Persoane Vârstnice şi Nevoiaşe din cadrul Primăriei Constanţa.
Trebuie să facem precizarea că este pentru prima oară, în existenţa acordării acestor ajutoare la Constanţa când un depozit este spart chiar în perioada în care trebuiau acordate pensionarilor.

Ce spune IPJ Constanţa

La data de 04.12.2013, ora 08.10, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute, prin forţarea sistemului de asigurare au pătruns în magazia unei instituţii de unde au sustras mai multe produse alimentare, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior. Se efectuează cercetări în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală, cât şi în vederea recuperării prejudiciului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii