Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătirile pentru Festivalul Sunwaves, atemporale cu autorizaţia de construire

ro

28 Jun, 2016 00:00 3241 Marime text
 

Abia acum SC Sunfest SRL are undă verde să înceapă pregătirile plajei pentru tradiţionalul Festival Sunwaves. Mai exact, Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral a obţinut, de la autorităţile constănţene, pentru SC Sunfest SRL, după aproape trei luni de la emiterea certificatului de urbanism pentru „amenajare plajă turistică - Mamaia - sector 1, subsector 12”, o autorizaţie de construire cu aceeaşi denumire a lucrărilor. Cu toate că actul a fost eliberat pe 27 iunie, perioada  de desfăşurare a „evenimentelor muzicale“ a rămas neschimbată, adică 20.04.2016 - 4 05. 2016. Autorizaţia este valabilă un an şi prevede o perioadă a desfăşurării lucrărilor de 30 de luni.
 
Reamintim că ediţia a 19-a a Festivalului Sunwaves a avut loc în intervalul 29 aprilie - 2 mai, pe plaja Crazy Beach din Mamaia Nord.

Sunfest SRL şi H2O Sport Events SRL, parteneri la amenajare 

Sunfest SRL a fost înfiinţată în anul 2014 şi îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti, Sectorul 1, Șoseaua Nordului. Societatea are un capital social, integral vărsat, în valoare de 650 de lei şi este compus din 62 de părţi sociale. Firma are doi asociaţi: Florin Mangeac, născut la data de 18 august 1982, în Târgovişte, Dâmboviţa, şi Teodor Petru Lungu, născut la data de 26 iunie 1990, în Târgovişte, Dâmboviţa. Fiecărui asociat îi revine un procent de 50% din capitalul social. Din datele Registrului Comerţului reiese că Teodor Petru Lungu este asociatul societăţii About Blank SRL. Potrivit Registrului Comerţului, societatea desfăşoară „activităţi de gestionare a sălilor de spectacole“.
 
H2O Sport Events SRL are sediul social în Bucureşti, Sectorul 1, şi a fost înregistrată în anul 2004. Capitalul social, integral vărsat, este de 500 de lei. Asociaţii firmei sunt Iulian-Mihai Tache, născut în Bucureşti, la data de 21 iunie 1967, şi Mihail Spantoveanu, născut la data de 16 iunie 1968, în Bucureşti. Fiecare dintre asociaţi deţine 50% din capitalul social,
Conform clasificării CAEN, societatea este specializată în activităţi sportive.        
                                                                                                                                                                      
H2O Sport Events SRL este partenerul societăţii Sunfest SRL în lucrările vizate de autorizaţia de construire. Contractul de colaborare între aceste două societăţi a fost încheiat la data de 18 ianuarie 2016. Acordul s-a realizat în baza contractului de închiriere dintre H2O Sport Events SRL şi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral din anul 2013.
 
Amintim că H2O Sport Evets SRL deţine sectorul 1 de plajă şi subsectorul 12. Numele acesteia este recognoscibil, în special, datorită concertelor susţinute de Jessie J sau de Jamiroquai pe aceeaşi plajă. Amplasată în Mamaia, H2O este ultima plajă în direcţia nord, fiind situată în dreptul fostei bariere spre Năvodari. Totodată, pe plaja H2O funcţionează şi Surf Clubul H20. Aici au loc woekshopuri de sport extrem şi petreceri cu DJ şi concerte live. În anul 2008, H2O Sport Events s-a ocupat de evenimentul de deschidere a Gravity Park, skate park-ul din Tăbăcărie.

Citeşte şi Pregătiri pentru Festivalul Sunwaves. H2O Sport Events şi Sunfest îşi dau mâna şi amenajează plaja H2O

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii