Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătirea plajelor pentru sezonul estival 2018 golește conturile ABADL cu aproximativ jumătate de milion de lei. Ce lucrări vor fi executate (document)

ro

01 Mar, 2018 00:00 2587 Marime text
Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral scoate la licitație contractul „Servicii de pregătire pentru sezonul estival 2018 a plajelor litoralului Marii Negre aflate în administrarea ANAR-ABADL“, în valoare estimată de 409.776,98 de lei.
 
Societățile interesate de acest contract vor depune ofertele de participare până pe data de 16.03.2018, ora 15.00, urmând ca acestea să fie deschise pe data de 14.05.2018, ora 18.00.
Cuantumul garanției de participare este de 4.000 de lei. Garanția trebuie să fie valabilă pentru o perioada cel puțin egală cu perioada de valabilitate a ofertei. Cuantumul garanției de bună execuție este de 10% din valoarea contractului (fără TVA) și se poate constitui prin orice formă prevăzută de art. 40 din 395/2016, agreată de ambele părți, în termen de cinci zile lucrătoare de la data semnării contractului.

Responsabili de atribuirea procedurii 

Persoanele cu funcții de decizie din cadrul autorității contractante responsabile de organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt următoarele: Hristu Uzun - director, Adela Mihalcea - director economic, Adrian Chera - director tehnic ELH, Titel Gagiu - director SGA Constanța, Rodica Vasile - Birou ALH SGA Constanța, Gabriela Constantinescu - Compartiment Juridic, Mirela Oancea, Luiza Frățilă - Birou Achiziții, Nicușor Buzgaru - inginer-șef SGA Constanța, Daniel Popa - SH Litoral - SGA Constanța.

Ce lucrări vor fi executate 

Societatea care își va adjudeca contractul se va ocupa de igienizarea manuală prin degajarea suprafețelor și a liniei țărmului de corpuri străine pe 287,86 de hectare, după cum urmează:
- tronson 1: Corbu - Năvodari - Mamaia - Constanța - aproximativ 165,2 hectare;
- tronson 2: Agigea - Eforie-Tuzla - Costinești - 60,57 de hectare;
- tronson 3: zona de sud a litoralului (de la Olimp la Vama Veche) - 62,09 hectare.
 
De asemenea, câștigătorul va fi responsabil cu demontarea gardurilor de stuf pe o lungime de 6.500 de hectare, după cum urmează:
- tronson 1: Corbu - Năvodari - Mamaia - Constanța - aproximativ 380 de metri liniari;
- tronson 2: Agigea - Eforie - Tuzla - Costinești - 2.550 de metri liniari;
- tronson 3: zona de sud a litoralului (de la Olimp la Vama Veche) - 150 de metri liniari.
 
Nu în ultimul rând, firma care va semna cu ABADL se va ocupa de îndepărtarea manuală a nisipului depozitat în dreptul parapetelor și al aleilor de promenadă.
 
Pe tronsonul 1 (Corbu - Năvodari - Mamaia - Constanța) vor acționa 15 muncitori, pe tronsonul 2 (Agigea - Eforie - Tuzla - Costinești) - 15 muncitori, iar pe tronsonul 3 (zona de sud a litoralului) - cinci muncitori.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de participare la această licitație. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii