Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Marcel Ivanov, vizită de lucru la Direcţia de Sănătate Publică a Județului Tulcea

ro

25 Mar, 2021 14:22 1219 Marime text

  • Prefectul a luat la cunoștință stadiul în care se află laboratorul pentru efectuarea testărilor RT-PCR, pregătit în sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Județului Tulcea, arătându-și disponibilitatea pentru a susține demersurile necesare ca acest laborator, atat de necesar comunității, sa fie funcțional în cel mai scurt timp posibil.
Ieri, 24.03.2021, prefectul Marcel Ivanov, s-a deplasat într-o vizită de lucru la Direcţia de Sănătate Publică a Județului Tulcea.

În cadrul vizitei au avut loc discuții cu reprezentanții conducerii privind modalitățile posibile de reducere a riscului de creștere a incidenței, ceea ce ar atrage implicit noi măsuri pentru locuitorii județului.

Prefectul a luat la cunoștință stadiul în care se află laboratorul pentru efectuarea testărilor RT-PCR, pregătit în sediul Direcţiei de Sănătate Publică a Județului Tulcea, arătându-și disponibilitatea pentru a susține demersurile necesare ca acest laborator, atat de necesar comunității, sa fie funcțional în cel mai scurt timp posibil.

Totodată, prefectul a purtat discuții și cu personalul instituției, pe care l-a felicitat pentru activitatea sa și a mulțumit tuturor pentru eforturile depuse în aceste vremuri dificile.

Sursa foto: Facebook/ Instituția Prefectului - Județul Tulcea

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii