Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Precizări legate de registrul de evidență a rezervărilor. Ce date vor fi prelucrate de la clienții teraselor

ro

01 Jun, 2020 16:36 2056 Marime text
  • Robert Chioveanu, șeful ANSVSA, a făcut mai multe precizări despre ce date vor fi prelucrate de la clienții de pe terase
  • Nu vor fi stocate date personale de pe buletinul consumatorilor
Odată cu redeschiderea teraselor, foarte mulți clienți sunt reticienți la zvonul consemnării ieșirii lor într-un registru de evidență. De altfel, șeful Autorității Naționale Sanitar Veterinară și Siguranța Alimentelor, Robert Chioveanu, a făcut mai multe precizări legate de acest registru, care nu va include datele de identificare din buletin ale clienților.

"În ordinul comun semnat cu Ministerul Sănătății și Ministerul Economiei există această cerință, existența unui registru de evidență a rezervărilor clienților. Nu luăm date din buletin. Și înainte exista un registru în care erau trecute rezervările, acum e necesar fiindcă în cazul apariției unui caz de îmbolnăvire în rândul clienților care au stat la terasă, e foare ușor, când se face ancheta epidemiologică, să fie găsiți cei care erau pe terasă”, a declarat, la Digi 24, șeful ANSVSA.

El a subliniat faptul că în registru vor fi notate numele, prenumele și numărul de telefon al persoanei care sună la terasă pentru a face rezervarea, așa cum se întâmpla și înaintea izbucnirii pandemiei.

"Dacă avem patru clienți, atunci se trece numele celui care face rezervarea și doar atât. Se știe data, ora, și masa pentru care a făcut rezervarea”, a spus Chioveanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii