Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Post de radio dedicat valorilor familiale şi creştine, la Constanţa

ro

03 Oct, 2014 00:00 2398 Marime text
În baza cererii nr. 49943 din data de 26.06.2014 şi a actelor doveditoare depuse, Tribunalul Constanţa a dispus autorizarea constituirii, înmatriculării şi înregistrării societăţii comerciale Radio Familia SRL.

Societatea Radio Familia SRL are sediul pe strada Vasile Lupu, domeniul de activitate fiind „activităţi de difuzare a programelor  radio“. Capitalul social subscris este de 200 de lei, integral vărsat, fiind compus din 29 de părţi sociale, valoarea fiecăreia  fiind de 10 lei. Asociaţii societăţii sunt Ion Vlăducă, care deţine şase părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30%, Măriuca Pricop, care deţine opt părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 40%, şi Bogdan Florin Teodorescu, care deţine şase părţi sociale, cu o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 30%. Administratorul societăţii a fost numit Ion Vlăducă. Dacă acesta şi Măriuca Pricop nu mai apar ca asociaţi în alte societăţi, din Registrul Comerţului aflăm că cel de-al treilea asociat, Bogdan Florin Teodorescu, este asociat şi în Ecoprefconstruct SRL, Elliot Consulting & Parteners SRL, Nautica Club SRL, Thorfactor Industry SRL şi Vermont Royal SRL.

„Este un proiect de viitor. Vrem să înfiinţăm un post de radio dedicat valorilor familiei, creşterii şi îngrijirii copilului, îngrijirii bătrânilor, valorilor creştine. Baza materială va fi asigurată de fundaţie, dar asta e în viitor“, a declarat Ion Vlăducă.

Ion Vlăducă este profesor de matematică la Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni“. Potrivit Registrului Naţional ONG disponibil pe site-ul Ministerului Justiţiei, Fundaţia „Sfinţii Martiri Brâncoveni“ a fost înregistrată pe 22 octombrie 2003.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • En oriaș ! 06 Oct, 2014 11:48 Altă mizerie popească,acaparând hoțește "lungimi" de unde radio în căutarea de prostalăi creduli: inadaptații la vremi !