Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Portul Constanța. Țigări descoperite la bordul unei nave. Posesorul lor, un cetățean sirian

ro

12 Dec, 2019 09:51 1785 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, ascunse pe o navă sosită în Portul Constanța sub pavilion Belize, 10.000 de ţigarete, pe care un cetăţean sirian a încercat să le introducă ilegal în România.

În data de 11.12.2019, în Portul Constanța, acționând în baza unei informaţii, o echipă comună de control, formată din poliţişti de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța – Punctul de Trecere a Frontierei Constanța şi câinele de serviciu Nakala specializat pe detecția produselor din tutun, lucrători vamali şi lucrători din cadrul Căpităniei Zonale Constanţa, a efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Belize, sosită din direcţia Safi (Maroc).

În urma controlului efectuat asupra navei, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, 10.000 de țigarete, fără timbru fiscal, posesorul acestora fiind un cetăţean sirian, în vârstă de 36 de ani.

Întreaga cantitate de țigări, în valoare de aproximativ 8.500 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către Biroul Vamal Constanța, iar comandantul navei a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform prevederilor legale în vigoare.

Sursa foto: Garda de Coastă 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii