Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Porţiunea dintre Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din nordul promenadei Balustrada de la Cazinoul din Constanţa intră în reparaţii

ro

17 Apr, 2019 00:00 1757 Marime text
Primăria Constanţa, prin Direcţia Gestionare Servicii Publice, consultă piaţa pentru determinarea valorii estimate pentru achiziţia de lucrări de reparare balustradă Cazino Constanţa.
 
Primăria Municipiului Constanţa intenţionează să achiziţioneze lucrări de vopsire a balustradei din zona Cazinoului Constanţa, porţiunea cuprinsă între Comandamentul Flotei şi zidul de apărare din partea de nord a promenadei.
 
Pentru vopsirea balustradei din zona Cazinoului Constanţa, se vor efectua cel puţin următoarele operaţiuni: pregătirea corespunzătoare a suprafeţei de vopsit prin decapare, ardere cu lampă de benzină, îndepărtare (răzuirea) cu raşcheta, hârtie abrazivă, perie de sârmă etc., procedee ce presupun îndepărtarea oricăror depuneri (oxizi metalici, acumulări de praf, urme de ulei şi grăsimi, rugină, săruri şi alţi compuşi contaminanţi) care determină reducerea/pierderea aderenţei straturilor de protecţie aplicate ulterior, acordând o atenţie mărită zonelor cu defecte şi degradări, în sensul îndepărtării ruginii şi altor depuneri.
 
Ulterior, pe toate suprafeţele balustradei se vor aplica două straturi de grund alchidic anticoroziv pentru exterior cu rezistenţă mărită la mediul salin, respectând timpii de uscare dintre straturi, recomandaţi de producător. Toate suprafeţele balustradei vor fi acoperite cu două straturi de vopsea alchidică anticorozivă, rezistentă la mediul salin. Vopsirea suprafeţelor se va realiza cu respectarea nuanţei de vopsea existentă, respectiv culoarea alb.
 
Pe timpul executării lucrărilor de vopsire a balustradei din zona Cazinoului Constanţa, vor fi luate toate măsurile de protejare a pietonilor şi a autovehiculelor situate în apropiere, asigurând zona de lucru prin împrejmuire. De asemenea, executarea lucrărilor se va realiza manifestând o atenţie deosebită arhitecturii balustradei, nefiind permise modificări de structură şi aspect.
 
Ofertele financiare vor include preţul lucrării, fără TVA, care va fi evidenţiat în mod distinct. Preţurile vor include toate cheltuielile legate de manoperă/personal, materiale, utilaje, alte costuri şi taxe legale legate de activităţile prestate.
 
Dată-limită de transmitere a propunerilor este 19 aprilie 2019. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preţ în vederea determinării valorii estimate la sediul din Constanţa, str. Ştefan Mihăileanu nr. 10.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii