Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:48 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Polițista din Constanța, care a murit în urma unei boli necruțătoare, condusă astăzi pe ultimul drum (galerie foto+video)

ro

24 Dec, 2019 09:08 18819 Marime text
Inspectoratul de Poliție Județean Constanța este în doliu. Moartea fulgerătoare a unei polițiste, care a pierdut lupta cu boală necruțătoare, a întristat atât polițiștii, cât și alte persoane cu care a interacționat Mădălina Cojocariu.

Subinspector de poliție Mădălina Cojocariu va fi înmormântată astăzi, începând cu ora 12:00, la cimitirul Palazu Mare.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic.

În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie”, a transmis duminică seara, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.Mădălina a primit un diagnostic crunt în anul 2018, chiar în ziua în care l-a născut pe băiețelul ei - cancer la colon și metastaze la ficat.

UPDATE: Zeci de persoane, colegi, prieteni și rude s-au adunat la capelă pentru a o conduce pe Mădălina Cojocariu pe ultimul drum. Slujba a început la ora 12.00.

Înmormântarea va avea loc în Palazu Mare.

Totodată, mare parte din conducerea IPJ Constanța se află la slujba de înmormântare.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Lavinia 25 Dec, 2019 21:15 Condimente familiei, Dumnezeu sa le dea putere sa rănească durerea. E crunt. Păcat.Sunt alaturi de familie. Dumnezeu sa o odihnesca