Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:36 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Politică locală, afaceri fără profit Firma Structuri din Oţel SRL, administrată de consilierul PP-DD Valentin Surghie, „pândită” de faliment

ro

14 Sep, 2013 00:00 3971 Marime text
Pe rolul Tribunalului Constanţa, Secţia a II-a Civilă, a fost înregistrat, la finalul lunii august, dosarul cu numărul 7875/118/2013, dosar al cărui obiect este procedura insolvenţei - societăţi cu răspundere limitată şi Materie-faliment. Părţi în acest dosar sunt BRD - creditor şi SC Structuri de Oţel SRL - debitor.

Aşa cum rezultă din declaraţia de avere depusă pe 13 iunie anul acesta, Valentin Surghie, consilier PP-DD în cadrul Consiliului Local Municipal Constanţa, deţine părţi sociale în SC Structuri din Oţel SRL fiind, de asemenea,  administrator al firmei. Atât el, cât şi soţia sa au realizat la această societate, în anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, un venit de 60.854 lei fiecare, în baza unui contract individual de muncă.

De menţionat este şi că Valentin Surghie este asociat unic la SC Metal Construct SRL şi asociat la SC Sidex SRL şi SC Laborator Sidex SRL. Consilierul local este, de asemenea, membru fondator al Asociaţiei Club Sportiv Metalul Constanţa.

Menţionăm că l-am contactat telefonic pe Valentin Surghie, pentru un punct de vedere. Când a aflat că presa este cea care l-a contactat, a închis brusc telefonul, fără nicio explicaţie. Consilierului local PP-DD i s-a adus la cunoştinţă, prin intermediul unui mesaj trimis pe telefonul motiv, motivul pentru care a fost deranjat, dar nu a răspuns. În eventualitatea în care va transmite un punct de vedere, acesta va fi ulterior publicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii