Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția Locală Constanța Timpii de reacție pentru echipajele de pe teren au scăzut

ro

21 Aug, 2020 15:18 2828 Marime text
  • Polițiștii locali au devenit o prezență constantă în orașul nostru
  • Îi vedem zilnic în parcuri, în piețe, în zonele de promenadă sau în mijloacele de transport în comun
Agenții de la Serviciul Ordine și Liniște Publică patrulează 24 de ore din 24, atât în zonele aglomerate cât și în toate cartierele pentru menținerea ordinii și liniștii publice și pentru prevenirea infracționalității.
 
Tocmai pentru a spori gradul de siguranță din oraș, în anul 2018, Primăria Municipiului Constanța a angajat aproape 100 de polițiști locali în domeniul ordinii publice. Și, de atunci, au avut grijă să nu se înregistreze incidente deosebite în sfera lor de competență: au însoțit elevii în mijloacele de transport în comun, au participat la toate evenimentele care au avut loc în oraș, au acționat permanent pentru a preveni și diminua cerșetoria.

De asemenea, timpii de reacție pentru patrulele din teren au scăzut considerabil, echipele preluând rapid sesizările și intervenind cu promptitudine.

S-au aplicat sancțiuni și amenzi, dar au fost și foarte multe campanii de informare și prevenire.
 
Direcția Generală Poliția Locală a cunoscut transformări importante în ultima perioadă și a reușit să se impună ca o instituție în slujba cetățeanului, care se bucură de respect și încredere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii