Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de frontieră. Bărbat depistat cu 1.100 pachete cu ţigări de contrabandă. Ce intenționa să facă cu ele

ro

06 Jan, 2020 11:01 1524 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol au depistat un cetăţean român care avea asupra sa cantitatea de 1.100 pachete cu ţigări de contrabandă.

În data de 04.01.2019, în jurul orei 20.15, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Socol, judeţul Caraş-Severin, au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări, în urma căreia au depistat în apropierea localităţii de frontieră Zlatiţa, judeţul Caraş Severin, o persoană care transporta două colete voluminoase.

Persoana, care nu îşi justifica prezenţa în zonă, a fost legitimată şi condusă la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor preliminare efectuate s-a stabilit că cel în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 37 ani, domiciliat pe raza județului Caraș-Severin. În bagajul pe care îl transporta, poliţiştii de frontieră au descoperit cantitatea de 1100 de pachete cu ţigări, de proveniență Duty Free, pe care bărbatul a declarat că le-a ridicat de lângă linia de frontieră şi intenţiona să le comercializeze pe piaţa neagră din România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar ţigările, în valoare de aproximativ 13.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii