Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliția de Frontieră Autoturism Audi A8 căutat de autorităţile din Norvegia, descoperit în Iaşi

ro

24 Mar, 2020 11:14 1496 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au descoperit şi indisponibilizat un autoturism, marca Audi A8, ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia. 

În data de 23 martie a.c., în jurul orei 20.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Prevenirea şi Combaterea Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere - I.T.P.F. Iaşi au oprit în trafic, în municipiul Iaşi, un autoturism marca Audi A8, înmatriculat în Norvegia, condus de un cetățean român, în vârstă de 33 de ani.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia, din data de 04 martie a.c.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul în cursul anului 2019, din Norvegia, prin intermediul unui cetăţean român şi nu știa că acesta ar fi fost căutat de autorităţi.

Mașina în valoare de aproximativ 145.500 de lei a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale care se impun.


Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii