Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţele de asigurare RCA pentru autovehicule golesc contul RAJDP Constanţa cu 200.000 de lei (document)

ro

15 May, 2015 00:00 3043 Marime text
Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri publice pentru atribuirea contractului „Încheiere poliţe de asigurare RCA obligatorie pentru autovehiculele din cadrul RAJDP Constanţa“, în valoare de 197.963,4 lei.
 
Aşa cum reiese din anunţul de participare nr. 373734/12.05.2015, publicat pe licitatiapublica.ro, obiectul contractului constă în încheierea poliţelor de asigurare RCA obligatorie pentru autovehiculele din cadrul RAJDP Constanţa, în conformitate cu prevederile art. 48 din Legea 136/1995 privind asigurările şi reasigurările din România. Societăţile interesate pot depune ofertele de participare până pe data de 26 mai, ora 15.00, urmând ca acestea să fie evaluate pe data de 19 iunie, ora 18.00. Cuantumul garanţiei de participare este de 3.959,26 de lei (2% din valoarea estimată a contractului).

Responsabili de atribuirea contractului 

Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul regiei, responsabile de atribuirea contractului, sunt: Adrian George Gâmbuţeanu - director executiv, Mariana Pârvu, Aurelian Cătălin Pilcă, Mădălin Mihai Ticu, Georgeta Popescu, Niculae Gheorghe - director executiv comercial, reprezentant autorizat autoritate contractantă în relaţia cu operatorii economici, Elena Mihaela Iordache - director executiv economic, reprezentant autorizat autoritate contractantă în relaţia cu operatorii economici, Rodica Lăpuşte - şef Birou Achiziţii publice, reprezentant autorizat autoritate contractanta în relaţia cu operatorii economici, David Daniel Atanase – membru al comisiei de evaluare, Florin Badea - membru al comisiei de evaluare, Aihan Talip - membru al comisiei de evaluare, George Eftimie - membru secretar.
 
Anunţul de participare la această procedură publică poate fi vizionat pe pagina de internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, la secţiunea Documente.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii