Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding Străzile pe care sunt distribuite azi și mâine pubelele galbene

ro

16 Sep, 2020 08:52 1933 Marime text

 
  • Străzile pe care sunt distribuite azi și mâine pubelele galbene.

Primăria Municipiului Constanța continuă distribuirea pubelelor galbene pentru colectarea selectivă a deșeurilor către constănțenii care locuiesc la case, astfel:

* Astăzi, miercuri, 16.09.2020: strada Abrud, strada Almaș, strada Crișul Alb, strada Crișul Repede, strada Crișului, fundătura Slt. Gheorghe Sasu, strada Sasu Dumitru, strada Sasu Vasile, strada Slt. Gheorghe Sasu.

* Joi, 17.09.2020: strada Alba Iulia, strada Constantin Sandu-Aldea, intrarea Retezat, intrarea Valului, intrarea Verde, strada Mitropolit Dosoftei, strada Retezat, strada Valului, strada Verde.

În cazul în care într-o zi nu se acoperă toate străzile planificate inițial, distribuirea continuă a doua zi. Rând pe rând, toate cele 30 de mii de recipiente galbene pentru deșeurile din hârtie, plastic și metal vor fi distribuite în toate cartierele orașului nostru.

Anunțăm constănțenii că, în cazul în care nu sunt găsiți acasă pentru preluarea pubelelor, pot veni să le ridice, în baza actului de proprietate și a cărții de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2A, Constanța, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 - 14:00. Pentru mai multe  informații, contănțenii pot apela Dispeceratul Polaris la 0241.548600, transmite Primăria.


Persoanele care locuiesc în zona de case vor primi împreună cu pubela galbenă și un pliant informativ (ghid pentru colectarea selectivă a deșeurilor) în care se regăsesc informații despre tipurile de deșeuri care trebuie depozitate în pubela galbenă și cum se depozitează corect aceste deșeuri. De asemenea, pe pliant este menționată și ziua de colectare a pubelei galbene.

Colectarea selectivă începe de acasă.

Nu amestecați deșeurile menajere cu cele reciclabile. În pubela galbenă se depozitează doar deșeuri reciclabile din plastic, hârtie/carton și metal.

Presați/rupeți în bucăți mai mici deșeurile din ambalaje înainte de a le depune în pubela galbenă, în acest mod recipientul va fi folosit la capacitate maximă.

Colectarea selectivă înseamnă reducerea cantității de deșeuri care ajunge la groapa de gunoi și, implicit, protejarea sănătății și a mediul înconjurător.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii