Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris M Holding continuă distribuirea pubelelor galbene

ro

28 Sep, 2020 12:04 1994 Marime text
  • Polaris M Holding Constanța continua programul de distribuire a pubelelor galbene pentru colectarea selectiva a deseurilor catre constantenii care locuiesc la case.

În perioada 28.09 - 02.10.2020, pubelele galbene se vor distribui astfel:

LUNI - 28.09- strada Dreptatii, strada Infratirii, strada Ion Roata, strada Nucilor, Prelungirea 8 Martie, Prelungirea Ion Roata.

MARTI- 29.09 - strada 8 Martie, strada Dezrobirii, strada Dumitru Marinescu, strada Randunelelor.

MIERCURI - 30.09 - strada Baba Novac, strada strada Bucuriei, strada Florilor, strada Fulgerului.

JOI - 01.10 - strada Alunis, strada Ciresilor, strada Izvorului, strada Steagului, strada Trandafirului.

VINERI - 02.10 - strada Barbu Stefanescu Delavrancea, Prelungirea Barbu Stefanescu Delavrancea, strada Partizanilor, strada Poporului (Trandafirului - I.L. Caragiale), strada Portitei.

In situatia in care angajatii Polaris nu reusesc sa distribuie toate pubelele planificate intr-o anumita zi, distribuirea va continua in ziua urmatoare.

Cele 30 de mii de pubele sunt distribuite gratuit si vor ajunge in toate cartierele de case ale orasului.

Proprietarii care nu vor fi gasiti acasa in momentul distriburii pubelelor, ca isi pot ridica pubela galbena pe baza actului de proprietate si a cartii de identitate, de la sediul Polaris M Holding, str. Spiru Haret, nr. 2 A, Constanta, de luni-vineri, intre orele 08:00 – 14:00.

Persoanele care locuiesc in zona de case vor primi impreuna cu pubela galbena si un pliant informativ (un ghid pentru colectarea selectiva a deseurilor) in care se regasesc informatii despre tipurile de deseuri care se depoziteaza in pubela. De asemenea, in acest pliant se regaseste si ziua de colectare a pubelei galbene.

Pubela galbena va fi scoasa in fata portii si va fi ridicata in ziua mentionata pe pliant. Deseurile reciclabile vor fi colectate de catre o autospeciala destinata acestor tipuri de deseuri si apoi transportate la statia de sortare si reciclare unde vor fi resortate pe categorii si culori. In urma procesului de reciclare se obtin produse noi, saci menajeri, folii de plastic, precum si alte materiale.

Colectarea Selectiva Incepe de Acasa!

Va rugam sa nu amestecati deseurile menajere cu cele reciclabile. In pubela galbena se depoziteaza numai deseuri reciclabile din plastic, hartie/ carton si metal;

Presati / taiati/ striviti deseurile din ambalaje inainte de a le depune in pubela galbena, in acest mod se foloseste la maxim capacitatea pubelei;

Deseurile se biodegradeaza foarte greu, unele dintre ele nu se degradeaza niciodata. Colectam selectiv si astfel reducem cantitatea de deseuri care ajunge la groapa de gunoi si implicit ne protejam sanatatea si mediul inconjurator.

Este interzisa amestecarea deseurilor, abandonarea si depozitarea acestora in afara spatiilor special amenajate, conform Legii nr. 211/2011
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii