Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polaris a igienizat un imobil din Constanța ocupat abuziv. Ce spune Polaris despre depozitarea ilegală a deșeurilor

ro

21 Jan, 2021 13:42 1438 Marime text

  • Mai multe persoane de etnie rromă și-au improvizat abuziv o locuință într-un imobil cu destinație industrială din zona bulevardului Aurel Vlaicum din municipiul Constanța.
  • Pentru a elibera spatiul și pentru a igieniza zona de lângă imobil a fost necesară intervenția Politiei Locale și, respectiv, a angajaților Polaris.
Mai multe persoane de etnie rromă și-au improvizat abuziv o locuință într-un imobil cu destinație industrială din zona bulevardului Aurel Vlaicu.

Pentru a elibera spatiul și pentru a igieniza zona de lângă imobil a fost necesară intervenția Politiei Locale și, respectiv, a angajaților Polaris. S-au găsit deșeuri de diverse dimensiuni și în cantități foarte mari, astfel că a fost necesară utilizarea unei multifuncționale cu benă. Dupa finalizarea acțiunii de salubrizare, deșeurile au fost transportate la rampa ecologică.

Depozitarea ilegală a deșeurilor pe spațiul public poate fi sesizata la numerele de telefon – 0241 484 205 – Direcția Generala Poliția Locală-dispecerat sau pe Whatsapp la 0799 606 142.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii