Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:54 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Podul de flori, refăcut la Constanţa Petre Preda, manager Arimex Comexim 2000 SRL - „Indiferent pe care parte a Prutului trăim, aparţinem unui singur neam” (galerie foto)

ro

18 Jul, 2015 00:00 2734 Marime text
Arhiepiscopia Tomisului împreună cu SC Arimex Comexim 2000 SRL au refăcut, ieri, Podul de flori peste Prutul sângelui şi lacrimilor vărsate de România şi Basarabia.

În semn de solidaritate cu tinerii basarabeni care au pornit „Marşul pentru Basarabia”, Podul de flori a fost realizat la Catedrala „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa, unde fraţii basarabeni au fost primiţi cu dragoste, cu bucurie şi cu speranţă, sub o mulţime de drapele tricolore. Membrii asociaţiei „Suflete deschise” i-au întâmpinat cu zâmbete, pâine şi sare, oferindu-le flori şi iconiţe, steguleţe tricolore, dar şi merinde pentru drum.
 
„De mai bine de două secole, neamul nostru, pe lângă multe alte drame, trăieşte şi drama Basarabiei. Basarabenii sunt fraţi ai noştri şi îi susţinem în acest demers. Sperăm ca acest Pod de flori să reactiveze în toţi românii conştiinţa patriotică a faptului că avem o obligaţie faţă de înaintaşii noştri, faţă de noi înşine şi mai ales faţă de urmaşii noştri. Indiferent pe care parte a Prutului trăim, aparţinem unui singur neam”, a declarat Petre Preda, managerul Arimex Comexim 2000 SRL.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii