Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL și USR PLUS și-au numit reprezentanții în Consiliul de Administrație al Telegondola Mamaia SRL

ro

05 Feb, 2021 00:00 3164 Marime text
  • Adunarea Generală a Asociaților societății Telegondola-Mamaia SRL a adoptat o serie de hotărâri având la bază Decizia Consiliului de Administrație al societății Mamaia SA și Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Constanța
  • AGA a aprobat și numirea unor administratori provizorii în Consiliul de Administrație al Telegondola Mamaia, respectiv: Raluca- Elena Lupucă, Ionuț-Marius Avram, Georgescu Veronica-Dănuța, Bogdan- Dumitru Barață (membru PNL) și Edward- Eugen Petrariu (membru PLUS)
  • Mandatul administratorilor provizorii este de 4 luni, până în aprilie 2021, timp în care aceștia vor încasa o indemnizație de 3.070 lei


Adunarea Generală a Asociaților societății Telegondola-Mamaia SRL a adoptat o serie de hotărâri, având la bază Decizia Consiliului de Administrație al societății Mamaia SA și Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Constanța, cu privire la desemnarea reprezentantului municipiului Constanța în AGA Telegondola Mamaia SRL.
Adunarea Generală a Asociaților societății a decis revocarea din calitatea de administratori provizorii ai societății, ca urmare a expirarii mandatelor a mai multe persoane, respectiv: Bărbatu Andrada-Daniela, Georgescu Veronica-Dănuța, Raluca - Elena Lupucă, Ionuț Marius Avram și Marian Ștefan.

AGA a aprobat și numirea unor administratori provizorii în Consiliul de Administrație al Telegondola Mamaia, respectiv: Raluca- Elena Lupucă, Ionuț-Marius Avram, Georgescu Veronica-Dănuța, Bogdan- Dumitru Barață (membru PNL) și Edward- Eugen Petrariu (membru PLUS).

Mandatul administratorilor provizorii este de 4 luni, până la data de 14.04.2021, dar nu mai târziu de data desemnării administratorilor în condițiile O.U.G. nr. 109/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Administratorii provizorii vor încasa o indemnizație fixă la nivelul sumei de 3.070 lei.
Carmen Ursu, în calitate de reprezentant al asociatului Mamaia SA și Iuliana Răduțoiu, în calitate de reprezentant al asociatului municipiul Constanța au fost împuternicite să semneze contractul de mandat cu administratorii provizorii numiți, precum și actul constitutiv al societății în forma actualizată.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii