Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ploiești Șocant! Ce făcea mama copiilor, care au căzut de la etajul 10, în momentul tragediei

ro

12 Aug, 2021 11:24 1835 Marime text
  • În filmulețul postat pe contul femeii de Facebook se vede că femeie este în pat alături de celălalt copil al ei, ascultă manele cu volumul ridicat și fumează. 

Acuzații grave îi sunt aduse mamei celor doi copii gemeni din Ploiești care au murit ieri seară după ce au căzut în gol de la etajul 10 al blocului în care locuiau. Se pare că în momentul în care s-a produs tragedie, femeia făcea Live pe Facebook și asculta manele cu muzica dată la volum mare. 

Pe filmulețul distribuit de aceasta pe contul de Facebook se aud sirenele ambulanțelor sosite să le acorde îngrijiri medicale micuților căzuți pe trotuar, iar la un moment dat se aud bătăi în ușă și se încheie filmarea. 

În același film se vede că femeie este în pat alături de celălalt copil al ei, ascultă manele cu volumul ridicat și fumează. 

Vecinii ar fi declarat că familia se mutase de câteva zile în apartament. Se pare că în dreptul ferestrei s-ar fi aflat o masă, iar cei mici s-au urcat pe ea, apoi pe pervaz de unde au căzut în gol.

Poliția a deschis dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Pe pagina de Facebook a femeiii au apărut sute de comentarii în care internauții o acuză pe aceasta de moartae micuților, iar filmulețul a fost distribuit de sute de ori. 

Reamintim că, un băiat și o fată, de 2 ani și o lună, au căzut în gol, miercuri seară, de la etajul 10 al unui bloc de pe bulevardul Republicii din Ploiești.

Copiii, gemeni în vârstă de doi ani și trei luni, au fost preluați de ambulanțe și duși la spital,, medicii încercând tot posibilul să îi salveze.

Din păcate, cu toate efortuirile depuse de cadrele medicale, micuții nu au mai putut fi salvați.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, la fața locului au intervenit pompierii prahoveni cu o autoscară, o autospecială de stingere, un echipaj de descarcerare și 2 ambulante SMURD din care una de terapie intensiva mobilă.

Citește și: 

PloieștiGemeni în vârstă de doi ani, în stare gravă după ce au căzut de la etajul 10
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii