Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:42 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plenul Parlamentului a acordat votul de încredere Guvernului propus de Nicolae Ciucă

ro

25 Nov, 2021 13:35 1188 Marime text

 
 
Cabinetul propus de Nicolae Ciucă a trecut. Acesta avea noie de minim 234 de voturi și a primit 318. Parlamentarii USR și AUR au votat împotriva.

Numărul total de parlamentari este 466, dintre care au fost prezenți 444. Toți cei prezenți și-au exprimat votul, sub formă de bile.
După anunțarea rezultatului, premierul desemnat, Nicolae Ciucă, s-a adresat Parlamentului muţumind atât celor care au votat Executivul şi celor care au votat împotrivă.

„Mulţumesc tuturor celor care ne-au acordat votul de încredere, de asemenea doresc să le mulţumesc celor care nu ni l-au acordat. De asemenea, cred că este foarte important, atât pentru noi, membrii Guvernului, cât şi pentru dumneavoastră, toţi membrii Parlamentului. Să ştiţi că am înţeles din tot ce s-a exprimat că ne-am asumat o răspundere foarte mare.

Am înţeles şi recomandările făcute de cei care a luat cuvântul din partea opoziţiei. Suntem un Guvern al României şi vom face tot ceea ce este posibil, aşa cum ne-am asumat să avem în centrul atenţiei noastre cetăţeanul român şi să facem tot ceea ce este cu putinţă, astfel încât să depăşim toate aceste probleme pe care le avem şi le întâmpinăm din cauza crizei COVID şi să determinăm liniile de efort pentru ceea ce înseamnă dezvoltarea României“, a declarat Nicolae Ciucă.

„România se află într-un punct critic“, a spus Ciolacu, precizând că PSD nu fuge de responsabilitate şi vrea să repare ceea ce au făcut guvernările anterioare.

„Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus la buzunarul de la piept al PSD“, a afirmat vicepreşedintele USR Dan Barna.
 
 Sursă foto: Facebook/ Nicolae Ionel Ciucă

Citește și:

Nicolae Ciucă, la ședința de investitură„Mai presus de orice orgoliu și orice adversitate politică, se află interesul românilor”


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii