Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:00 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plaja Modern, ecologizată de Polaris M Holding şi de elevii Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân“ din Constanţa

ro

09 Apr, 2015 00:00 1518 Marime text
Polaris M Holding, alături de Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“ Constanţa, demarează acţiunea de ecologizare a Plajei Modern, astăzi, începând cu ora 9.00. Iniţiativa face parte din programul „Şcoala Altfel“, dedicat educaţiei elevilor în contexte non-formale.
 
Polaris sprijină această acţiune şi îi echipează pe elevii implicaţi cu saci pentru depozitarea deşeurilor, mănuşi de protecţie, şepci şi tricouri.
 
Compania de salubrizare participă şi ca partener logistic, astfel că, după încheierea acţiunii, sacii plini cu deşeuri vor transportaţi la staţia de sortare, unde va avea loc separarea deşeurilor pe două fracţii: fracţia reciclabilă va rămâne la staţia de sortare în vederea reciclării, iar fracţia nereciclabila va fi transportată la rampa ecologică.
 
„Responsabilitatea socială faţă de mediul înconjurător nu mai este de mult timp o simplă alegere, ci a devenit o obligaţie pentru companiile care doresc să aducă valoare comunităţii în care activează. Principiile sustenabile pe care încercam să le urmăm se regăsesc în activitatea desfăşurată zilnic: prin investiţiile în gestionarea responsabilă a deşeurilor, prin achiziţionarea de maşini cu o normă de poluare foarte scăzută. Toate acestea demonstrează că protejarea mediului înconjurător rămâne o prioritate pentru compania noastră“, a declarat Adrian Picoiu, director Polaris M Holding.
 
Această campanie de ecologizare nu este singulară; Polaris derulează astfel de acţiuni la toate punctele de lucru, cu scopul de a informa populaţia asupra faptului că activităţile noastre cotidiene trebuie să aibă un impact minim asupra mediului înconjurător.
 
Acţiunea de astăzi este inclusă în competiţia „Oraşul Reciclării 2015“, campanie ce beneficiază de sprijinul Primăriei municipiului Constantă, al SC Eco Rom Ambalaje şi al Polaris M Holding.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii