Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:58 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Stanca, fost vicepreședinte CJ Constanța, modifică proiectul „Construire Complex Turistic Balnear” la Techirghiol

ro

27 Oct, 2021 00:00 2507 Marime text
  • Petre Stanca a cerut avizul de mediu pentru modificarae proiectului „Construire Complex Turistic Balnear”, amplasat în orașul Techirghiol
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății fostului vicepreședinte CJ Constanța, Petre Stanca.
 
APM Constanța a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii, pentru modificarile aduse proiectului Construire Complex Turistic Balnear, amplasat în orașul Techirghiol, str. Anton Pann nr. 11-13, jud. Constanța,  pentru care a fost emisă decizia etapei de încadrare nr. 14534 RP din 21.03.2019.  Titular al proiectului este Comtours SRL reprezentată de Stanca Petre.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că în 2019, SC Comtours SRL depunerea solicitări de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Complex Turistic Balnear la Techirghiol”, pe strada Anton Pann nr.11-13, judeţul Constanţa. Informaţiile privind acest proiect pot fi consultate la sediul APM Constanţa, de luni până vineri. Observaţiile publicului pot fi transmise zilnic la sediul APM.,
 
Contactat telefonic, Petre Stanca, fost vicepreședinte al CJ Constanța, care a părăsit lumea politică la începutul aniilor 2000, nu a dorit să furnizeze informații legate de proiect, momentan.
 
 

Despre Comtours SRL

 
Firma a fost înființată în anul 1991, cu sediul social în municipiul Constanța, strada Traian. Activitatea principală a societății constă în „Hoteluri și alte facilități de cazare similare”. Asociat unic și administrator este fostul vicepreședinte CJ Constanța, Petre Stanca. El a mai fost administrator sau asociat și la firmele Comser SRL și Las Vegas SRL, ambele fiind radiate.
 
În anul 2020, firma a raportat 9 salariați, la o cifră de afaceri de 885.373 lei, cu o pierdere de 1.120.470 lei. Anul 2019 a fost un an mai bun, fiind raportați 23 de salariați, al profitul de 473.622 lei, cu o cifră de afaceri de 3.178.195 lei.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.



Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Un fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa vrea să construiască un complex turistic balnear la Techirghiol

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii