Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Dinică a demisionat de la DGASPC Constanța. Cine i-a luat locul

ro

09 Nov, 2020 12:13 8617 Marime text
  • Petre Dinică a demisionat din fruntea DGASPC Constanța
  • În locul său este Carmen Răducu

Petre Dinică, director la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, a demisionat din funcție! În locul său a fost numită Carmen Răducu, care va prelua atribuțiile fostului director.

Amintim că la instituție se afla Corpul de Control, care a fost trimis de noul președinte al Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu

Corpul de Control a fost trimis la DGSPC și Regia Județeană de Drumuri și Poduri 

Potrivit unei dispoziții semnate de șeful Consiliului Județean Constanța, o echipă de control condusă de George Drăgan, vezi secțiunea "documente" verifică în această perioadă activitatea derulată în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța și a Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța.

Potrivit dispoziției semnate de Mihai Lupu, la nivelul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului se va verifica stadiul gestionării normelor prevăzute cu privire la prevenirea infectării cu virusul SARS Cov-2 și modalitatea de încheiere a tuturor contractelor , precum și derularea acestora în perioada 2019 - 2020.

În ceea ce  privește, Regia Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, comisia de control va verifica legalitatea exploatării carierelor de piatră și modalitatea de încheiere a tuturor contractelor, precum și  derularea acestora în perioada 2019 - 2020.

În dispoziția semnată de Mihai Lupu, se menționează că pe durată acțiunilor de cotrol, cei doi șefi de la instituțiile mai sus menționate, Petre Dinică și Lucian Lungoci, nu vor interacționa și nu vor influența angajații celor două entități. Controalele se vor derula până pe 11.11.2020 iar la finalul acestora, se vor prezenta rapoartele cu rezultatele verificărilor.

Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • klaus karol 24 Nov, 2020 12:23 se impune verificarea sefilor de la spitalele de boli nervoase in ceea ce priveste controlul averilor acumulate de acestia.vile,masini,de unde ? VERIFICAREA PERSOANELOR INTERNATE CARE SUNT BUNE DE MUNCA IN CRRNP TECHIRGHIL