Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peşte transportat ilegal, descoperit de poliţiştii de frontieră tulceni

ro

17 Sep, 2020 13:23 982 Marime text
  • Peste 100 kilograme de peşte transportate ilegal, descoperite de poliţiştii de frontieră tulceni.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, trei cetățeni români care aveau peste 100 kilograme peşte, fără să deţină documentele legale.

În data de 16.09.2020, în jurul orei 12.30, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea, acţionând în baza informaţiilor deţinute, au oprit pentru control un autovehicul pe raza localităţii Tulcea, în care se aflau trei persoane, cu vârste cuprinse între 36 și 59 de ani, având cu toții domiciliul în Bucureşti.

În urma controlului documentelor şi habitaclului autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de 110 kilograme pește, diferite specii, transportată în lăzi din plastic, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente legale.

Cei în cauză au declarat că întreaga cantitate de pește este destinată consumului propriu.

Întreaga cantitate de peşte a fost predată unei societăţi comerciale de profil, conform procedurilor legale iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte.

Documentele de provenienţă vor însoţi mărfurile, indiferent de locul în care acestea se află, pe timpul transportului, al depozitării sau al comercializării”.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii