Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:03 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Personaj din Enciclopedia Personalităţilor din România Gheorghe Mişu, patronul pizzeriei Sabroso, extinde terasa din Mamaia

ro

07 Mar, 2015 00:00 5666 Marime text

În luna septembrie, în Monitorul Oficial al României apărea informaţia potrivit căreia SC Georgio Fast SRL, firma deţinută de Gheorghe Mişu, pe care funcţionează celebra pizzerie Sabroso, va avea capitalul majorat cu suma de 500.000 de lei. De asemenea, articolul 2 arată decizia privind deschiderea unui punct de lucru în Mamaia, zona Cazino, terasa 13 - 14. Pe 3 martie, acelaşi Gheorghe Mişu a obţinut certificatul de urbanism în vederea elaborării Planului Urbanistic de Detaliu pentru „amenajare restaurant existent P+M şi extindere terasă investiţie realizată de SC Giorgio Fast SRL“ conform contractului de închiriere nr. 25/05.06.2013. Certificatul de urbanism cu numărul 643 are o valabilitate de 24 de luni, de la 3 martie 2015 până la 3 martie 2017.
 
La o simplă căutare pe Google, vedem că Gheorghe Mişu este indexat în Enciclopedia Personalităţilor din România „Who is Who“ (http://www.whoiswho-verlag.ro). În acest registru, el apare ca făcând parte dintr-o familie de aromâni veniţi în anii '40 din zona Bulgariei. Născut în iunie 1986, absolvent al Liceului Energetic Constanţa, a urmat cursurile Facultăţii de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii „Ovidius“ Constanţa. Aceeaşi enciclopedie a personalităţilor din România notează faptul că, în anul 2004, acesta era ospătar, apoi a devenit Persoană Fizică Autorizată (PFA), având ca activitate „comercializare produse alimentare“ (Tabăra Năvodari) şi a deschis o terasă pe plaja din Eforie Nord. În 2006, a înfiinţat SC Georgio Fast SRL Constanţa, fiind administrator unic/director general, iar în toamna lui 2006, a deschis primul punct de lucru cu livrări la domiciliu, în Constanţa. În 2008, a ridicat un sediu mai mare pentru livrări la domiciliu, iar în 2009, a luat fiinţă cel de-al treilea sediu. În anul 2010, a extins spaţiul şi a deschis restaurantul Sabroso, cu meniu complet. În 2011, a avut loc o nouă extindere, printr-o terasă deschisă la etaj. În 2012, Gheorghe Mişu a deschis un alt restaurant Sabroso în staţiunea Mamaia, local care va beneficia de o terasă extinsă.

 Ce spune Registrul Comerţului

Conform Registrului Comerţului, restaurantul Sabroso funcţionează pe societatea SC Georgio Fast SRL, ce are ca adresă socială strada Rotterdam, aflată în vestitul cartier al consilierilor. Societatea este administrată de Gheorghe Mişu, despre care se zvoneşte că, în urmă cu zece ani, lucra ca şofer la Four Star Pizza, pentru ca, în 2006, să deschidă afacerea Sabroso. Din acest punct, intră într-o serie de afaceri şi scandaluri în care sunt implicate numeroase personalităţi politice importante ale oraşului şi nu numai. Gheorghe Mişu mai este implicat şi în societatea Dida Real Investment SRL, pe care a fondat-o alături de Maria Mişu şi care are ca obiect principal de activitate „restaurante“, aşa cum se arată în Monitorul Oficial nr. 5122/2009.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii