Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoane care locuiau în adăposturi improvizate pe un teren din Constanța legitimate. La acțiune au participat și lucrători de la Polaris M Holding

ro

01 Aug, 2017 21:33 1182 Marime text
Conform planului de acțiune organizată astăzi, 1 august 2017, la nivelul Secției 2 Poliție Constanța, cu privire la identificarea persoanelor care produc disconfort în perimetrul situat între străzile Barbu Șt. Delavrancea, prelungirea Semănătorului și Dionisie cel Mic, au participat 9 polițiști locali alături de lucrătorii Secției 2 Poliție, ai Jandarmeriei Constanța, 2 funcționari din cadrul Serviciului de Asistență Socială precum și lucrători și utilaje ale S.C. Polaris Holding S.R.L.
 
Acțiunea a început în jurul orelor 07.00, iar în zonă au fost depistate 22 de persoane care locuiau în adăposturi improvizate pe un teren viran din perimetrul menționat.
 
Acestea au fost conduse la sediul Secției 2 Poliție, în vederea legitimării și stabilirea identității. 10 dintre acestea au fost amprentate și fotografiate, deoarece nu se regăseau în baza de date specifice, neapărând mențiuni la rubrica ”persoane urmărite”.
 
În cursul acestei acțiuni nu au fost aplicate sancțiuni și nu au fost întâmpinate evenimente deosebite.
         
 Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/Polaris M Holding
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii