Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Persoana dispărută în mare la Tuzla este militar!

ro

14 Aug, 2019 15:46 6576 Marime text
Persoană dispărută astăzi în valuri la Tuzla este sergent la o unitate militară din Ploiești, judeţul Prahova.

Conform celor declarate pentru Ziarul ZIUA de Constanța de către colonelul Constantin Spînu, șeful Direcției informare și relații publice din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, ar fi vorba de un subofițer în vârstă de 24 de ani, de la Unitatea de Artilerie din Prahova, aflat la mare în concediu.
 
Reamintim că, în această dimineaţă, două persoane au fost date dispărute, în Marea Neagră. Una dintre persoane a ieşit singură din apă şi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din păcate, militarul nu a fost încă găsit.
  
Echipajele nu au putut interveni din cauza valurilor foarte puternice.

UPDATE 22:55
Tânărul dispărut la Tuzla a fost scos la mal, decedat.

Sursa foto: arhiva ZIUA de Constanța

Citeşte şi
UPDATE Alertă Două persoane în pericol de înec pe plaja din Tuzla
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Olimpia 16 Aug, 2019 23:31 Eram prezenta pe plaja Tuzla. Imi pare rau, dar trebuie sa va contrazic, nu a iesit singur la mal. Au actionat cu foarte mare seriozitate si promptitudine salvamarii. Au sarit 7, 8 in apa si la mal, cel norocos, cel salvat (fiind destul de solid in comparatie cu baietii de la salvamond) a fost tras de chinga colacului de catre 3 salvamari. S-a actionat cu cea mai mare seriozitate in continuare cautandu-se si celalalt bauat de la 8, 30 dimineata ( atunci cand s-a intamplat), pana seara, traziu. Admiratie pentru acei OAMENI care-si fac datoria, chiar si pe bani putini.