Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pericol în trafic! Șoferi băuți sau drogați, depistați la volan în județul Constanța

ro

04 May, 2021 14:40 1629 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.

La data de 4 mai a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier  au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 4 mai a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 14.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia, fără a poseda permis de conducere și fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.
 
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 18.20, polițiști din cadrul Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat un tânăr, de 18 ani, care a condus un autoturism pe raza localității Târgușor, fără a poseda permis de conducere. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit faptul că tatăl acestuia, pasager pe locul din dreapta, i-ar fi încredințat autoturismul deși cunoștea că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 3 mai a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cogealac, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii