Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Percheziții la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune (galerie foto)

ro

21 Jan, 2020 10:18 1465 Marime text

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 13 percheziții în județele Alba și Sibiu.

Astăzi, 21 ianuarie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia efectuează 13 percheziții, în județele Alba și Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziționării de animale, de la diverse persoane.

Polițiștii vor pune în executare 9 mandate de aducere.

Până în prezent, au fost indisponibilizați 2.200 de euro contrafăcuți.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj și beneficiază de sprijinul polițiștilor de la serviciile pentru acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Sibiu. 

UPDATE:
În urma celor 13 percheziții desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, au fost ridicați bani falși, o armă neletală, înscrisuri și telefoane mobile. Polițiștii au identificat 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții cu monedă falsă.

Sursă foto: Poliția Română

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii