Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în județul Ialomița Șase dosare penale și amenzi de 52.200 de lei, aplicate

ro

17 Feb, 2020 20:31 1399 Marime text
 
12 percheziții domiciliare, 4 arme ridicate de polițiști, 145 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6 infracțiuni constatate în flagrant.

Este bilanțul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiștii ialomițeni pe raza municipiului Urziceni și comunei Manasia, pentru depistarea și sancționarea faptelor antisociale.
 
La data de 17 februarie a.c., peste 90 de polițiști de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au desfășurat o razie, în cadrul căreia au fost efectuate percheziții domiciliare ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite că ar deține ilegal arme și muniții.
 
În urma descinderilor, polițiștii au ridicat de la domiciliul unui bărbat din localitatea Manasia, 3 arme tip pușcă airsoft, iar de la un bărbat din municipiul Urziceni a fost confiscat un pistol tip airsoft. Armele descoperite vor fi expertizate în vederea stabilirii regimului acestora.
 
În cadrul acțiunii au fost instituite filtre rutiere în principalele intersecții, zone de acces și ieșiri din municipiul Urziceni, pe DN 2A, precum și pe raza localităților învecinate.
 
Polițiștii au aplicat 145 de sancțiuni contravenționale în valoare de 52.200 de lei, și au reținut 6 permise de conducere pentru alcool, depășire neregulamentară, viteză și neacordare de prioritate.
 
De asemenea, polițiștii de investigații criminale, în baza mandatelor de percheziție puse în executare, s-au sesizat din oficiu și au întocmit pe numele a 6 persoane dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare.


Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii