Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Perchezitii cu sute de poliţişti, în Bucureşti, în aceste momente, pentru capturarea suspectului din atacul armat produs în Piaţa Constituţiei

ro

04 Oct, 2019 07:49 2259 Marime text
Sute de forțe de ordine participă, în această dimineața, potrivit Digi24, la 20 de percheziții în zona Șoseaua Petricani în legătură cu crima ce a avut loc duminică seara în Piața Constituției. 
 
Polițiștii vor să-l ridice pe cel sau cei care l-au ucis pe bărbat în confruntarea dintre două clanuri ce s-a desfășurat chiar în fața Palatului Parlamentului.
 
Cel puțin 20 de persoane vor fi duse la audieri.

Două grupări rivale, se pare una din București și cealaltă din Giurgiu, s-au bătut duminică seara în Piața Constituției, iar un bărbat de 30 de ani a fost ucis cu lovituri puternice. Altul, de 21 de ani a fost găsit în stare foarte gravă.

În urma autopsiei, s-a constatat că victima a murit nu din cauza împuşcăturilor, ci a loviturilor foarte puternice primite.

Din primele informaţii, se pare că ar fi fost vorba despre o reglare de conturi între grupări de proxeneţi care ar fi exploatat sexual aceeaşi femeie, iar confruntarea ar fi pornit din cauza unei datorii mai vechi pe care cele două clanuri o aveau, menţionează sursa citată-

Au avut loc peste 20 de audieri săptămâna aceasta. Cei care au dat declaraţii au susţinut că a fost aleasă zona Pieţei Constituţii pentru că, fiind o zonă publică şi tranzitată de multe persoane, s-a sperat să nu se ajungă la violenţe.

Anchetatorii au găsit însă un adevărat arsenal cu care ar fi venit agresorii la întâlnire.
 
Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii