Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii finalizate cu arestări preventive în lanţ. Medicul Carmen Lăcureanu, printre cei trimişi în spatele gratiilor

ro

29 Jan, 2017 12:09 4028 Marime text

În urma a şapte percheziții efectuate de polițiștii din Ialomița la locuințele mai multor persoane bănuite de infracțiuni economice, au fost ridicați 37.000 de lei, înscrisuri și calculatoare, iar şapte persoane au fost conduse la audieri.  

Astfel, ca urmare a acestei acţiuni, s-a dispus arestarea preventivă restarea preventivă a inculpaţilor Lăcureanu Carmen, medic, (date), Pandrea Mariana (date), Sorescu Pandrea Cristian (date), Iordache Daniela (date), Rusu Verginia (date) şi Iacob Mihaela Elena (date), pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 26.01.2017 şi până la data de 24.02.2017 inclusiv.


Reamintim că, a data de 25 ianuarie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ialomița, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au efectuat 7 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de înșelăciune, spălare a banilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fraudă informatică, fals și complicitate la fals intelectual, uz de fals și complicitate la înșelăciune.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii