Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții domiciliare în județul Constanța. Ce au descoperit polițiștii

ro

16 May, 2021 12:37 2031 Marime text

 
  • Percheziții într-un dosar de delapidare și tăinuire.

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au efectuat trei percheziții domiciliare, iar în urma activităților desfășurate au fost descoperite peste 6 tone de cereale și 5, 9 tone de azot. Doi bărbați sunt cercetați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de delapidare și tăinuire, în cursul zilei de ieri, 15 mai a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat, în flagrant delict, un bărbat, de 52 de ani, în timp ce ar fi predat unei persoane, de la o fermă din localitatea Satu Nou din județul Constanța, o cantitate de grâu contra unei sume de bani. Bărbatul în cauză, șofer al unui ansamblu format din autotractor și semiremorcă, transporta cereale pentru o societate comercială.

În continuarea flagrantului, polițiștii de la transporturi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în executare 3 mandate de percheziție domiciliară, pe raza localității Satu Nou.

Polițiștii au descoperit peste 6 tone de cereale (porumb, grâu, orz, floarea soarelui și amestec cereale), 5, 9 tone de azot, 120 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină și 3 telefoane mobile.

Valoarea estimativă a bunurilor indisponibilizate, cu privire la care există indicii că provin din săvârșirea unor infracțiuni, este de 18.000 de lei.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări față de cele două persoane, de 52 și 37 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de delapidare, respectiv tăinuire.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Sursa foto: IPJ Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii