Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru susţinerea proiectelor sportive Fonduri financiare nerambursabile în anul 2015 din bugetul Primăriei Constanţa (document)

ro

22 Jul, 2015 00:00 1869 Marime text
Primăria municipiului Constanţa îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile în anul 2015 din bugetul propriu, aprobat prin H.C.L. nr. 2/2015, pentru susţinerea proiectelor cluburilor sportive de drept privat şi ale asociaţiilor pe ramură de sport.
 
În acest sens, va fi organizată o procedură publică pentru atribuirea contractului „Servicii de finanţare nerambursabilă“. Ofertele pot fi depuse până pe 17 august, ora 12.00, urmând ca selecţia să aibă loc a doua zi, la ora 12.00.
 
Baza legală este reprezentată de Ordinul nr. 130/2006 privind finanţarea procedurii de atribuire a contractului de finanţare nerambursabilă. Valoarea fondurilor financiare solicitate şi ofertate este fermă pe toata durata contractului. Proiectele sportive pentru care urmează să se reia procedura de selecţie pentru acordare de finanţare nerambursabilă din fonduri publice sunt: participarea voleiului masculin constănţean la competiţiile sportive ce vor fi organizate de Federaţia Română de Volei şi de Confederaţia Europeană de Volei în anul 2015, precum şi organizarea competiţiilor sportive de box la nivel judeţean, regional, naţional şi internaţional în anul 2015. Fondurile financiare nerambursabile sunt necesare participării voleiului masculin constănţean la competiţiile sportive ce vor fi organizate de Liga Naţională de Volei şi de Federaţia Română de Volei în Cupele Europene în anul 2014 (sic!), precum şi organizării competiţiilor sportive de box la nivel judeţean, regional, naţional şi internaţional în anul 2015. Anunţul de participare la această licitaţie poate fi consultat pe pagina de Internet a cotidianului ZIUA de Constanţa, secţiunea „Documente“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii