Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru cine cumpără Primăria Constanţa maşini

ro

20 Mar, 2013 00:00 2440 Marime text
Primăria Constanţa anunţă organizarea şi desfăşurarea unei proceduri de achiziţii publice pentru atribuirea contractului „Achiziţia a 25 autoturisme în sistem leasing operaţional pe 4 ani, pentru Poliţia Locală”.

Potrivit anunţului numărul 142575 apărut pe 19 martie pe SEAP, ofertele pot fi depuse până pe data de 9 mai, ora 10.00, urmând ca acestea să fie deschise în aceeaşi zi, la ora 13 mai. Valoarea estimată a contractului este de 1.579.068 lei. De asemenea, ofertanţii trebuie să depună o garanţie de participare de 31 581 lei. Potrivit caietului de sarcini, autoturismele trebuie să circule pe motorină. Capacitatea cilindrică a motorului să fie de 1300 – 1600 centimetri cubi. Jantele trebuie să fie de minim 14 inch cu anvelope pentru uz rutier, care să asigure circulaţia autoturismului pe drumurile publice în siguranţă, pentru toate situaţiile meteorologice.

Culoarea maşinilor va fi albă. Acestea vor fi dotate cu airbag pentru şofer şi pasagerul din dreapta, faţă şi lateral, centuri  de siguranţă pretensionate cu prindere în trei puncte, sistem de frânare servoasistat, cu frâne disc faţă şi frâne disc sau tamburi pentru spate. Autoturismele vor fi prevăzute cu instalaţie de aer condiţionat, instalaţie de filtrare şi recirculare a aerului în habitaclu. Nu în ultimul rând, geamurile din faţă vor fi acţionate electric. Autoturismele vor avea roţi de rezervă, cârlig pentru remorcare (dispozitiv de tractare), trusă de scule formată din  cric, cheie speciala pentru demontat roţi, dar şi trusa medicală, triunghi reflectorizant şi extinctor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vasile 20 Mar, 2013 17:22 faptul ca trebuie sa aibe airbag lateral si cirlig de remorcare te duce cu gindul doar la 3..4 modele de la doar 3 marci, din care iese cine trebuie....sper ca macar sa nu fie Dunarea Leasing.....prietenii stiu de ce