Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Spital Poarta Albă cumpără echipamente de protecție. Ce sumă a alocat (document)

ro

31 Aug, 2020 00:00 1891 Marime text
  • Penitenciar-Spital Poarta Albă organizează licitație publică pentru a cumpăra echipamente de protecție .  
 
Penitenciar-Spital Poarta Albă organizează licitație publică pentru a încheia un contract de furnizare echipamente de protectie. Valoarea estimată a contractului este 98.675.00 lei.
 

Descrierea contractului

 
Autoritatea contractanta va incheia acorduri-cadru pentru furnizarea de materiale și echipamente de protecție pentru combaterea covid 19 și a altor boli transmisibile cu un singur operator economic.

Produsele sunt impartite in loturi pe cantitati minime si maxime estimate conform bazei de calcul / anexa nr. 1 la strategia de contractare.

Obiectul achiziției este reprezentat de furnizarea materialelor și echipamentelor de protecție materiale de protecție pentru prevenirea raspândirii COVID-19 Urmare situației create la nivel național de către pandemia cu coronavirus, pentru prevenirea raspândirii COVID-19 si in vederea asigurarii protectiei personalului din cadrul Penitenciarului Spital Constanta Poarta Alba si unitatile arondate acestuia, pe durata programului de lucru, se impune achizitia de produse care sa asigure protecția individuală și astfel limitarea posibilităților de extindere a pandemiei, in timpul desfășurarii activității. Autoritatea contractanta a optat pentru incheierea unui acord-cadru pentru o perioada de 9 luni, având în vedere evoluția situației epidemiologice pe teritoriul României și de evaluarea riscului de sănătate publică pentru perioada imediat următoare, care indică o creștere a numărului de persoane infectate cu coronavirusul SARS-CoV-2.
 
Menționăm că la momentul definitivării programului anual al achizitiilor publice, bugetul alocat articolului bugetar 20.04.02, nu depășea pragul prevazut la art.7 alin(2), astfel incat autoritatea contractanta a achizitionat direct produsele incadrade la articolul bugetar mai sus mentionat. Intrucat, in perioada implementarii starii de urgenta, unitatea a achizitionat produse in baza Decretului 195/16.03.2020 si a Decretului 240/14.04.2020, incluzand si materialele si echipamentele de protectie pentru combaterea COVID 19, iar la momentul actual stocurile produselor în cauză, asigura necesarul pentru o perioadă de maxim 30 zile și ținând cont de faptul ca măsurile de protecție se mențin in continuare pentru a evita riscul infectării, Penitenciarul Spital Constanța Poarta Albă demareaza procedura de licitatie deschisa in baza art. 74 alin 3 din Legea 98/2016 pentru o perioada de 9 luni, având ca scop asigurarea materialelor și echipamentelor de protecție pentru combaterea COVID 19 pentru perioada mentionata.
 
Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 31.08.2020.

În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.


Citește și:

 
 CNSC O firmă din Ploiești a renunțat la contestația depusă, privind o licitație organizată de Penitenciarul Spital Poarta Albă

Penitenciarul spital Poarta Albă caută medic dentist (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii