Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penitenciarul Poarta Albă cumpără maşină de numărat banii, chiar de Sfântul Nicolae. Ştiţi de ce?

ro

06 Dec, 2016 00:00 1857 Marime text
O maşină de numărat banii, un aparat de fotografiat digital şi trei calculatoare sunt achiziţiile pe care le va face Penitenciarul Poarta Albă de Sfântul Nicolae.
 
Aşa cum reiese din anunţurile publicate pe licitatiapublica.ro, Penitenciarul Poarta Albă cumpără o maşină de numărat banii, pentru care este gata să achite 1.666 de lei fără TVA.
 
Penitenciarul Poarta Albă va achiziţiona şi un aparat de fotografiat digital, în valoare de 833 de lei. Potrivit anunţului publicat, aparatul de fotografiat digital va avea o rezoluţie 20 Mp, zoom optic de minimum 35X, zoom digital de minimum 70X, stabilizator optic, blitz integrat, format fişiere imagine JPEG, card de minimum 8 GB, încărcător, husă, dar şi garanţie de 24 de luni.
 
Cea de-a treia achiziţie constă în trei calculatoare All in one, în valoare estimată fără TVA de 5.575 de lei. Potrivit anunţului publicat, cele trei calculatoare All in one vor avea procesor minim Intel Core I3 sau compatibil, Ram 4GB, DDR3, HDD 1 TB, 7200RPM, dar şi o garanţie de 36 de luni.
 
Livrarea se va face la sediul Penitenciarului Poarta Albă. Ofertele de preţ se vor transmite până la data de 6.12.2016, ora 10.00. Câştigător va fi stabilit ofertantul care va oferi preţul cel mai scăzut.
 
„Maşina de numărat banii se va folosi pentru a număra sumele de bani pe care familiile le depun pentru persoanele private de libertate“, a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, Gabriel Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii