Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe malul Lacului Siutghiol CERONAV a cumpărat un teren de 2.500 de metri pătraţi de la Hagi

ro

12 Dec, 2013 00:00 3695 Marime text
Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV) a achiziţionat, pe 23 octombrie 2013, un teren pe malul Lacului Siutghiol, în suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi. Potrivit oficialilor CERONAV, terenul a fost achiziţionat de la Gheorghe Hagi, patronul Academiei de Fotbal care îi poartă numele. „Este situat chiar lângă Baza Nautică, practic gard în gard cu baza, pe malul lacului”, explică directorul CERONAV, liberalul Ovidiu Cupşa. Conform spuselor lui Cupşa, pe acest teren se va construi complexul de cazare al CERONAV:

„Va fi un complex de cazare cu servicii integrate, pentru cursanţii străini, aşa cum au toate marile centre din oraşele din vest. Încercăm să atragem cursanţi din străinătate pentru că, trebuie să recunoaştem, în momentul de faţă, nu suntem foarte atractivi pentru străini”, susţine directorul CERONAV.
În ceea ce priveşte preţul acestui teren, Ovidiu Cupşa a precizat că a fost vorba despre peste 300 de euro pe metrul pătrat. „A existat o comisie de negociere, totul a fost conform legii”, menţionează directorul CERONAV. Acesta din urmă a adăugat că acest complex de cazare a fost cuprins în planul de investiţii pe 2014. În prezent, CERONAV pregăteşte documentaţia pentru PUD-ul proiectului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii