Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine a cooptat Electrocentrale Constanţa în Consiliul de Administraţie?

ro

16 Feb, 2019 00:00 1781 Marime text

Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii Electrocentrale Constanţa SA, având în vedere prevederile Legii Societăţilor nr. 31/1990, în vederea ducerii la îndeplinire a prevederilor Ordinului ministrului Energiei nr. 230/21.12.2018, a decis, la sfârşitul anului trecut, în prezenţa acţionarilor, revocarea unor membri ai Consiliului de Administraţie ai societăţii.
 
Potrivit Monitorului Oficial, au fost revocaţi Nicolae Păun, Marian Pătraşcu, Ion Boblea, Marian Cîciu şi Alexandra Elena Chican, ca efect al expirării duratei mandatului acestora la data de 1.01.2019.
 
La aceeaşi dată au fost numiţi în calitate de administratori provizorii ai Consiliului de Administraţie al Electrocentrale Constanţa SA pe locurile rămase vacante, ca urmare a revocării membrilor Consiliului de Administraţie, Păun Niculae, Pătraşcu Marian, Boblea Ion, Mureşan Valer Iosif şi Badea Ionuţ Mugurel.
 
Reprezentanţii AGA au stabilit durata mandatului noilor administratori ai Consiliului de Administraţie al societăţii Electrocentrale Constanţa SA de patru luni de la data numirii, respectiv până la data de 30.04.2019 inclusiv, sau până la finalizarea procedurii de selecţie a membrilor Consiliului de Administraţie.
 
Totodată, au aprobat remuneraţia membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie, sub forma unei indemnizaţii fixe brute lunare egale cu media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată conform obiectului principal de activitate înregistrat de societate, la nivel de clasă, conform clasificaţiei activităţilor din economia naţională, comunicat de Institutul Naţional de Statistică anterior numirii, calculată cu respectarea prevederilor OUG nr. 79/2017 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii