Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PDL-iştii acuză USL-iştii au vândut Medgidia pe nimic

ro

27 Apr, 2012 00:00 2075 Marime text

PDL Medgidia a anunţat ieri într-un comunicat de presă că aleşii locali ai USL au votat, în pragul campaniei electorale, pe ultima sută de metri, vânzarea Medgidiei pe nimic.

„Vânzătorii PSD şi PNL au votat vânzarea a 181,82 hectare de teren din Parcul Industrial la preţul de 0,8 euro/mp, chiar dacă avizul de legalitate al secretarului Primăriei a fost negativ", se arată în comunicat. Consilierii USL au votat şi concesionarea iluminatului public, proiect dezaprobat de pedeliştii de la Medgidia. Reprezentanţii PDL din Consiliul Local susţin că mai degrabă consilierii PSD ar fi iniţiat un proiect de lege privind atragerea de fonduri europene pentru montarea de panouri solare, ceea ce ar fi adus o economie în bugetul oraşului de 150.000 de euro anual. Spre dezamăgirea pedeliştilor, consilierii PSD au spus DA proiectelor de hotărâre propuse de primar. „Cu toate că în şedinţele anterioare consilierii PSD s-au opus planurilor acestuia, iată că de data aceasta au bătut palma la vot. Stresul negocierii poziţiilor pe listele de consilieri i-a îndemnat pe PSD-işti să încalce orice urmă de moralitate sau legalitate. Interesul poartă fesul... Pentru USL, Medgidia a devenit doar miză pentru trocul la taraba electorală", se mai menţionează în comunicat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Eugen RICAN 01 May, 2012 19:59 Cu ani in urma ati publicat un caz asemanator: 4000 mp din domeniul public, prin votul consilierilor din PSD (la guvernare) a fost trecut in domeniul privat, stiindu-se ca o fosta organizare de santier trebuie redata, dupa terminarea lucrarilor,fostului proprietar de drept (in acest caz, statul).Cazul a ajuns la DNA, dar nu ati mai scris nimic despre acest caz !!Oare, pentru ca e amestecata Deltacons si,prin ricoseu,Miron Mitrea ??Daca reluati tema,va promit ca vin personal la redactie si va relatez amanunte despre jaful produs la Conscanal. ing. E.R. 0740654199