Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patronul, cercetat pentru un transport de cocaină O nouă licitaţie pentru bunurile societăţii Welcome to Paradise SRL

ro

08 May, 2015 00:00 1938 Marime text
După ce, pe data de 4 decembrie 2014, niciun cumpărător nu s-a arătat interesat de bunurile societăţii Welcome to Paradise SRL, aflată în faliment, lichidatorul judiciar mai face o încercare. Astfel, pe data de 14 mai, ora 12.00, constănţenii sunt invitaţi la o nouă licitaţie în care vor fi scoase la mezat bunurile SC Welcome to Paradise SRL.
 
Participanţii la aceste licitaţii vor putea achiziţiona un teren de 442 mp, situat în Mamaia, lot 17, careu 22, la preţul de pornire de 1.130.687 de lei, exclusiv TVA. Un alt bun scos la mezat este un automobil Iveco, fabricat în anul 2004, la preţul de pornire de 18.854 de lei, exclusiv TVA. Organizatorul licitaţiei mai informează agenţii economici cu privire la faptul că este necesară depunerea unei garanţii de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, taxa de participare este de 50 de lei pentru autoturism şi de 500 de lei pentru bunul imobil, iar pentru caietul de sarcini, trebuie plătită suma de 100 de lei. Aceste costuri trebuie achitate cu cel puţin o zi înaintea organizării licitaţiei. În caz de adjudecare, preţul licitaţiei va fi achitat în cel mult zece zile lucrătoare calculate de la data adjudecării. Înscrierea la licitaţie, achitarea garanţiei şi a taxei de participare se fac la adresa strada Mircea cel Bătrân nr. 14, etaj 2, camera 22, municipiul Constanţa, acolo unde vor avea loc toate şedinţele de licitaţie.

Din datele Registrului Comerţului

Welcome to Paradise SRL a fost înregistrată în anul 1999 şi are sediul social pe strada Vârful cu Dor. Asociat unic al societăţii este Khairallah Ismail Khochaiche, născut pe 6.10.1969, în Liban. Firma are un capital social subscris de 200 de lei, integral vărsat, compus din 20 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Societatea se ocupa de „comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“. Khairallah Ismail Khochaiche mai apare ca asociat şi în societăţile Confiscate Trading şi Food Provider. Numele său apare şi în Anir Agro Business SRL şi Hero Free SRL, care, potrivit Registrului Comerţului, sunt în suspendare temporară de activitate, şi în alte trei societăţi care sunt radiate: C&H Style Trading SRL, Camirarox SRL şi Layal Impex SRL.

Cercetat de procurorii DIICOT

Khairallah Ismail Khochaiche este cercetat, alături de Alain Akra, într-un dosar instrumentat de procurorii DIICOT, cei doi cetăţeni fiind suspectaţi că ar fi intrat în posesia a 30 de kilograme de cocaină. Potrivit procurorilor DIICOT, „din probele aflate la dosar rezultă că inculpatul K.K.I (n.r. Khairallah Ismail Khochaiche), cetăţean libanez rezident în România, împreună cu inculpatul A.A. (n.r. Alain Akra), cetăţean francez de origine kuweitiană, au intrat în posesia unei importante cantităţi de cocaină, care a fost introdusă pe teritoriul României prin Portul Constanţa, şi că au întreprins acţiuni în vederea scoaterii din ţară, pe cale maritimă, a unei părţi din droguri, prin acelaşi port, în cursul zilei de 14 februarie, prin intermediul unor persoane neidentificate până în prezent“. „În data anterior menţionată, s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante, ocazie cu care a fost capturată cantitatea de aproximativ 30 kg de cocaină. Valoarea de piaţă a drogurilor se ridică la 3 milioane de euro“, mai arată procurorii DIICOT.
 
Asociat cercetat pentru 30 kg de cocaină, adusă prin Portul Constanţa
Activele firmei Welcome To Paradise SRL, scoase la vânzarel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii