Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patroana unui magazin din România le-a dat trecătorilor toată marfa gratis. Care este motivul (VIDEO)

ro

16 Jan, 2022 19:31 3974 Marime text



 
  • Patroana unui aprozar le-a oferit trecătorilor toată marfa gratis, în timp ce muncitorii așteptau să demoleze construcția ridicată ilegal.
 
 
 
Totul a fost transmis live, pe Facebook.
 
 
Aprozarul, ridicat lângă un bloc din Timișoara, face parte din seria construcțiilor care au fost demolate vineri, de angajații STPT și ai primăriei, pentru că nu aveau autorizațiile necesare de funcționare sau nu respectau reglementările în vigoare.
 
 
 
Cei de la primărie spun că patronii au fost anunțați încă de câteva luni cu privire la demolare, astfel că vineri, angajații STPT au fost trimiși în zonă. În momentul în care și-a dat seama că aprozarul va fi demolat, patroana acestuia i-a îndemnat pe trecători să se servească gratuit cu tot ce au nevoie. Totul a fost transmis live pe Facebook, în semn de protest.
 
 
 
Reprezentanții primăriei, cu ajutorul angajaților STPT, au început acțiunile de demolare a construcțiilor ridicate fără autorizații sau care nu respectă legea, la Timișoara. Pe lângă terasele din zona centrală, vineri a fost demolat aprozarul, dar și o florărie.
 
 
Reprezentanții primăriei spun că vor ridica toate construcțiile ridicate ilegal sau care nu respectă legea, construcții pentru care au obținut astfel de decizii în instanță. Susțin că sunt în faza finală de elaborare a unui nou regulament de „ocupare a domeniului public, care sa pună ordine în tot haosul din oraș”.
 
 
Urbaniștii vor alege un concept de chioșcuri stradale, unitar, care să se aplice în tot orașul.
 
 
 
După ce regulamentul va fi complet el va fi trecut prin consiliul local, iar apoi vor fi scoase la licitație amplasamentele.
 
 








Sursa foto/video: Youtube/Timiș Online
 
Sursa: Timiș online

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii