Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Pată suspectă pe mare, în zona Cazinoului din Constanța (galerie foto+video)

ro

18 Oct, 2019 11:53 6800 Marime text
O pată suspectă a fost depistată vineri, pe Marea Neagră, în zona Cazinoului din Constanța.

Deocamdată nu se cunoaște originea acesteia. Comisarul-șef al Gărzii Naționale de Mediu, Marian Râșnoveanu, a declarat pentru ZIUA de Constanța că nu au fost sesizați până în prezent de nicio poluare sau suspiciune de poluare în zona Cazinoului din Constanța și recomandă cetățenilor să se adreseze autorităților cu privire la orice suspiciune de poluare.

UPDATE: Un inspector de la Apele Române se va deplasa la fața locului pentru a verifica suspiciunea de poluare și va preleva probe pentru analizele de laborator.

UPDATE 2: Potrivit Apele Române, doar Căpitănia poate să inspecteze zona aferentă, o sesizare către ei fiind deja trimisă.

UPDATE 3: Potrivit Căpităniei Zonale Constanța, prin ofițerul de serviciu, la ora 13:00, șalupa autorității s-a deplasat în zona sesizată, iar ofițerul a declarat pentru ZIUA de Constanța că apa este curată, fără să fie urme de poluare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ghimpele 18 Oct, 2019 16:16 Pai nu auzi ca nu e nici o pata? Cei de la Mediu au intrebat daca a curatat careva santina si se pare ca nu a facut nimeni asta, cel putin nu de cand a fost sesizata. Sare banu' mai bine ca bibanu'