Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:24 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul de Justiţie din Constanţa va intra în reparaţii. Ce lucrări vor fi efectuate

ro

11 Sep, 2019 00:00 2330 Marime text

Curtea de Apel Constanţa organizează o licitaţie pentru lucrări de reparaţie şi întreţinere la clădirea Palatul de Justiţie Constanţa. Termenul pentru depunerea ofertelor este 13 septembrie 2019.
 
La Palatul de Justiţie de pe strada Traian din Constanţa sunt necesare lucrări de reparaţii curente la pereţii exteriori aferenţi celor două culoare cu garsoniere de la nivelul IV al clădirii, cu acces de pe terasa mică. Lucrările propriu-zise constau în principal din: desfaceri şi refaceri tencuieli exterioare din terasit, afectate de intemperii, în suprafaţă de aproximativ 60 mp, tratarea a două guri de scurgere din tablă zincată pentru ape pluviale, reparaţii glafuri copertine din tablă zincată, circa 6 metri liniari.
 
Durata de executare a lucrărilor este de maximum 20 de zile calendaristice de la data semnării contractului, sursa de finanţare fiind din bugetul de stat, iar procedura aplicată pentru atribuirea contractului este de cumpărare directă. Valoarea estimată pentru realizarea lucrărilor de reparaţii se ridică la suma de 20.168,07 lei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii