Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oscar Beneş a renunţat la funcţie Noul preşedinte al UAPC, Florica Ganea, promite că uşa uniunii va fi deschisă tuturor (galerie foto)

ro

13 Mar, 2015 00:00 2917 Marime text
Preşedinţii Asociaţiilor de Proprietari din Constanţa, afiliate la Uniunea Asociaţiilor de Proprietari Constanţa (UAPC), şi-au ales, ieri, noua conducere, după ce preşedintele Oscar Beneş, ales anul trecut, şi-a dat demisia începând cu data de 10 martie. De asemenea, pe 1 martie, a renunţat la funcţia de prim-vicepreşedinte şi Constantin Gâdei.
 

„Preşedintele Oscar Beneş şi prim-vicepreşedintele Constantin Gâdei nu s-au adaptat la activităţile, obligaţiile şi responsabilităţile pe care Uniunea le avea prevăzute în documentele de organizare. Cu un stil de muncă adecvat propriului SRL, s-a trecut la o conducere prin măsuri abuzive şi lipsite de temei, dorite numai de ei, jigniri şi ameninţări. Prin tot ce au gândit şi conceput, nimic nu a fost destinat optimizării şi îmbunătăţirii activităţii Uniunii. Totul s-a redus la atingerea scopurilor personale, înjosirea angajaţilor, creării unui climat nesănătos de muncă. La acestea se adaugă necunoaşterea legislaţiei şi incompetenţa în aplicarea prevederilor propriilor documente de organizare şi conducere a Uniunii, a prevederilor legale ce vizează activitatea. Toate acestea au dus la crearea mai multor deficienţe de comunicare“, au transmis membrii Biroului permanent şi Consiliul Director al UAPC. L-am contactat pe Oscar Beneş pentru a comenta aceste declaraţii, însă fostul preşedinte al UAPC nu ne-a răspuns la telefon.
 
Ieri, a fost desemnată noua conducere a Uniunii Asociaţiilor de Proprietari Constanţa. Cu majoritate de voturi, preşedinte a devenit Florica Ganea, cea care a ocupat funcţia de prim-vicepreşedinte în cadrul uniunii. Cel doi vicepreşedinţi au fost desemnaţi Ioachim Vasile Hârsescu şi Adriana Ciocoreanu. Din Biroul Permanent fac parte Vlad Urse şi Alexandru Niţu. Componenţa Consiliului Director este următoarea: Florica Ganea, Ioachim Vasile Hârsescu, Adriana Ciocoreanu, Vlad Urse, Alexandru Niţu, Rodica Dumitrache, Ionică Cristea, Gheorghe Pârvan, Mircea Călugăru şi Mihai Manole. „Vreau să punem la punct toate problemele. Uşa noastră va fi deschisă pentru toate Asociaţiile de Proprietari care ne sunt afiliate“, a declarat noul preşedinte al UAPC, Florica Ganea. În afara alegerii noii conduceri, la şedinţa de ieri, a fost prezentat şi raportul de activitate al UAPC pe anul 2014.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii