Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ordinea de zi a Adunării Generale a CN APM Constanţa. Când va avea loc şedinţa (document)

ro

06 Feb, 2019 00:00 2405 Marime text
Consiliul de Administraţie al CN APM SA Constanţa este convocat în Adunare Generală a Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, în şedinţă ordinară, în data de 4 martie 2019, de la ora 11.00, la sediul Ministerului Transporturilor. În acelaşi timp, acţionarii cer urgentarea acestei şedinţe pentru 8 februarie, pentru a alege auditorul financiar.
 
Ordinea de zi a şedinţei este următoarea: propunerea privind numirea auditorului financiar şi împuternicirea unei persoane din cadrul CN APM SA Constanţa, pentru îndeplinirea formalităţilor de înregistrare a menţiunilor corespunzătoare la Oficiul Registrului Comerţului.
 
Dreptul de vot se poate exercita direct, prin reprezentant, prin corespondenţă sau prin mijloace electronice, conform statutului companiei. În cazul neîndeplinirii cvorumului necesar pentru prima convocare AGA, şedinţa va fi reprogramată pentru data de 5 martie 2019. Totuşi, având în vedere urgenţa numirii auditorului financiar, CA solicită acordul acţionarilor pentru ca şedinţa să aibă loc în data de 8 februarie 2019. Astfel, deşi convocatorul a fost publicat acum 30 de zile, şedinţa ar putea să aibă loc pe 8 februarie, dacă membrii CA sunt de acord. Între timp, este aşteptată şi şedinţa de Consiliu de Administraţie pentru numirea directorului interimar al CN APM.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii