Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oportunități de voluntariat Caravana Constanța - Capitală a Tineretului 2020-2021 ajunge în liceele din Constanța

ro

15 Nov, 2019 00:00 1500 Marime text
Anul 2020 vine cu o oportunitate unică pentru tinerii constănțeni. „Implementăm cel mai ambițios program național dedicat segmentului de tineret și, totodată, cel mai complex proiect de implicare civică al comunității noastre”, susțin protagoniștii proiectului cu care municipiul Constanța a câștigat titlul de Capitală a Tineretului 2020-2021.
 
Inițiativa desfășurată pe parcursul întregului mandat de Capitală a Tineretului din România își propune să coaguleze, formeze și valorifice potențialul individual și de echipă. Iar echipa are nevoie de voluntari, care vor parcurge o serie de module de formare a competențelor sociale precum comunicare, leadership, cultură organizațională, lucru în echipă.

Coordonatorii proiectului invită tinerii să se alăture proiectului. Între timp, Caravana Constanța - Capitala Tineretului din România poposește în liceele din Constanța. Echipa de implementare a proiectului a ajuns deja la Colegiul Național Pedagogic “Constantin Brătescu”, la Liceul Teoretic "Ovidius", la Liceul Teoretic „George Călinescu“ și la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu, unde a prezentat elevilor conceptul și proiectele propuse pentru 2020-2021.
 
Caravana va ajunge și în alte unități de învățământ din Constanța, deoarece tinerii au o grămadă de curiozități legate acest proiect.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii