Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Traian Petrescu s-a retras din Eco Fire Sistems SRL, firma care colectează, transportă şi elimină deşeurilor spitaliceşti de la Constanța

ro

29 Oct, 2020 00:00 4312 Marime text
  • Adunarea Generală a Asociaților Eco Fire Sistems SRL a luat mai multe decizii în unanimitate în ședința adunării din data de 23.09.2020
  • Asociații, au decis cesionarea de către Traian Petrescu a unui număr de 1.500 părți sociale din totalul părților sociale deținute în cadrul societății, reprezentând 15% din totalul capitalului social al societății către cesionarul Nicoleta-Luminița Popescu, care devine astfel asociat în cadrul Eco Fire Sistems - SRL
  • Cesiunea s-a realizat în baza contractului de cesiune părți sociale din data de 23.09.2020
  • Ca urmare a cesiunii, Traian Petrescu se retrage din calitatea de asociat și renunță la orice pretenții trecute, prezente sau viitoare împotriva societății


Adunarea Generală a Asociaților Eco Fire Sistems SRL a luat mai multe decizii în unanimitate în ședința adunării din data de 23.09.2020.

Asociații, Sandu-Ionel Popescu și Traian Petrescu Traian au decis cesionarea de către Petrescu a unui număr de 1.500 părți sociale din totalul părților sociale deținute în cadrul societății, cu valoare nominala de 10 lei fiecare, având valoare totală de 15.000 lei, reprezentând 15% din totalul capitalului social al societății către cesionarul Nicoleta-Luminița Popescu, care devine astfel asociat în cadrul Eco Fire Sistems - SRL.

Cesiunea s-a realizat în baza contractului de cesiune părți sociale din data de 23.09.2020, transmiterea părților sociale făcându-se la prețul de 989.560 lei, la care se adaugă 150.000 euro, care va fi achitat conform dispozițiilor contractului de cesiune.

Ca urmare a cesiunii, Traian Petrescu se retrage din calitatea de asociat și renunță la orice pretenții trecute, prezente sau viitoare împotriva societății.

Urmare a deciziilor luate de AGA societății, structura capitalului social, este următoarea: Sandu-Ionel Popescu va deține un număr de 8.500 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei fiecare și valoare totală de 85.000 lei, și Nicoleta-Luminița Popescu, care va deține un număr de 1.500 părți sociale, cu valoare nominală de 10 lei fiecare și valoare totală de 15.000 lei.
 

Eco Fire Sistems SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 2001, Eco Fire Sistems SRL are sediul social în comuna Lumina.

Capitalul social subscris, de 100.000 de lei, integral vărsat, este compus din 10.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei.

Obirectul de activitate al societății este tratarea şi eliminarea deşeurilor periculoase.

Societatea derulează contracte cu toate unitățile medicale de pe raza județului Constanța.


Citește și:

Contract cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa câştigat de firma Eco Fire Sistems SRL (document)

Spitalul Militar Constanța a încheiat un contract de servicii pentru colectarea și eliminarea deșeurilor medicale (document)

Eco Fire Sistems SRL a semnat cu Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Firma se va ocupa de eliminarea deşeurilor spitaliceşti (document)




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii