Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Omul de afaceri Niculae Nejolveanu s-a retras din Pro Consulting & Performance SRL. Ce alte modificări s-au făcut în firmă

ro

09 May, 2020 00:00 2196 Marime text

În Monitorul Oficial al României a fost publicată hotărârea nr.1/03.04.2020 a adunării generale a asociaţilor societăţii PRO Consulting & Performance SRL.


Nejolveanu Niculae şi Duţu Liliana, având calitatea de asociaţi ai Pro Consulting & Performance SRL şi invitat şi viitor asociat Andrenacci Raluca Mariana, au luat, în cadrul Adunării Generale a Asociaţilor, legal şi statutar constituită, pe data de 03.04.2020, mai multe decizii. Astfel, s-a retras din calitatea de asociat Nejolveanu Niculae. În conformitate cu disp. art. 202 din Legea 31/1990, se cesionează părţile sociale astfel: Nejolveanu Niculae, asociat al firmei Pro Consulting & Performance SRL, deţinător a unui număr de 40 părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei fiecare, şi o valoare totală de 400 lei, reprezentând 95% din capitalul social de 420 lei şi o cotă egală de participare la beneficii şi pierderi, le cesionează pe toate lui Duţu Liliana. Capitalul social a fost majorat cu suma de 180 lei, respectiv de la suma de 420 lei, aport in numerar, la suma de 600 lei, aport în numerar, astfel: prin cooptarea ca asociat a Ralucăi Mariana Andrenacci cu suma de 180 lei, aport în numerar. De asemenea, s-a mărit numărul părţilor sociale de la 42 la 60. Urmare a acestor modificari, capitalul social este de 600 lei , aport în numerar, împărţit în 60 părţi sociale, a 10 lei o parte socială. Structura capitalului social va fi următoarea: Duţu Liliana detine 42 părţi sociale, iar Andrenacci Raluca Mariana detine 18 părţi sociale. O altă decizie se referă lamodificarea actului constitutiv, prin radierea domeniului principal de activitate şi a activităţii principale şi stabilirea domeniului principal de activitate - „Activităţi de arhitectură, inginerie şi servicii de consultanţă tehnică legate de acestea" şi a activităţii principale - „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea". Se modifica actul constitutiv, prin radierea activităţii secundare - „Activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea". Activitatea secundară a fost comletată prin: Activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management; Lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; Lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; Lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate telecomunicaţii; Alte lucrări speciale de construcţii; Închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau ănchiriate; Activităţi de arhitectură; Activităţi de testari şi analize tehnice; Alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice.


Citeşte şi:

Nejloveanu cere Consiliului Local Municipal să-i prelungească valabilitatea unui PUZ (document)

Niculae Nejloveanu ar putea fi tras la răspundere pentru intrarea în faliment a fundaţiei care îi poartă numele
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii